Translate

22/3/10

"Jesus Camp"

Divendres, 20 de març, “Sense ficció” va presentar la producció “Jesus Camp”, nominat a l’Oscar al millor documental 2007. El treball aborda un campament cristià per a nens, situat a Dakota del Nord, en el qual s’ensenya a nens de poc més de 6 anys a ser "soldats cristians de l’exèrcit de Déu". En aquests "campaments de Jesús" s’instrueix en el cristianisme evangèlic milions de nens americans amb la missió de "conquistar Amèrica per a Crist", i se’ls entrena perquè siguin "soldats" de l’exèrcit de Déu i part del futur polític d’Amèrica.

Basat en les experiències de tres nens, Levi —de 12 anys—, Tory —de 10— i Rachael —de 9—, que assisteixen a un campament d’estiu anomenat Kids on Fire, a l’estat de Dakota, les directores Heidi Ewing i Rachel Grady mostren la missió de la pastora Becky Fischer: formar els nens des de ben petits perquè abracin el cristianisme a través de programes intensos d’instrucció evangèlica, en què se’ls ensenya que "els bruixots són enemics de Déu. Si Harry Potter hagués sortit a la Bíblia, hauria estat condemnat a mort.”

Fitxa
TÍTOL ORIGINAL: “Jesus Camp”
ANY: 2006
PAÍS: Estats Units
DIRECCIÓ: Heidi Ewing i Rachel Grady
GUIÓ: Heidi Ewing i Rachel Grady
MÚSICA: Michael Furjanic i Neill Sanford Livingston
FOTOGRAFIA: Mira Chang i Jenna Rosher
PRODUCTORA: Magnolia Pictures, A&E Indiefilms / Loki Films
WEB OFICIAL: www.lokifilms.com

Què en penseu?


Videos tu.tv




Videos tu.tv

2 comentaris:

  1. Aquest divendres 26 de març en parlarem al grup de joves d'iniciació i penjarem les nostres conclusions.

    ResponElimina
  2. Ho heu treballat al Grup de joves:

    a)com a punt de partida d’un diàleg en la Parròquia i des de la parròquia,

    b)amb els responsables del grup que ho escolten i valoren el diàleg des del que suposa la Fidelitat a l’Evangeli des de la seva experiència (Ac 8, 26-38)

    Per tant, aquest Documental és “punt de partida” presenta a Jesús “salvador”, no solament d’Amèrica sinó de tota la història de la humanitat, que en la nostra pedagogia de Fe catòlica demana un diàleg posterior per a reflexionar el compromís a assumir amb responsabilitat (I Pe 3,15).

    Treballeu a fons el diàleg posterior i que l’experiència de Parròquia l’acompanyi. Gràcies.

    Cordialment,

    Joan-Anton Cedó Perelló

    ResponElimina