Translate

17/1/10

Una cita important!

Bona tarda,

Ahir us demanava “complicitat pastoral” per avançar en que la Parròquia avanci pel camí de la Caritat, fidels a Jesucrist i compromesos pels més pobres i amb les seves situacions. Ens ajudarà aconseguir que tot el que passa al món (avui, a Haiti!) sigui significatiu en la nostra vida i ens ajudi a comprendre-la a la llum de l’Evangeli. Llegia l’altre dia en un llibre de Mn.Rovira Belloso com això és del tot necessari per a que el nostre testimoni, avui ajudi:

“ ... els esdeveniments significatius que han passat (...) i que troben en l’Evangeli la llum adient per entendre’ls i viure’ls”, i també

“Dedicació preferent dels preveres i laics per fer de cada comunitat un centre expansiu d’ajut als pobres i malalts de l’entorn i dels llocs més necessitats d’aliments, aigua potable, escoles, sanitat i habitatge digne”.

Que aquesta sigui una setmana intensa, de pregària i Caritat, i que ens trobem, compromesos –els que puguem- el divendres, dia 22, a les 20:30, a la Parròquia en una “pinya” d’homes i dones, joves i grans, fidels a Jesucrist i compromesos pels pobres.



Cordialment



Joan Anton Cedó Perelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada