Translate

21/2/10

Reflexió sobre el Llença-t'hi nº3 per joves de catequesi de confirmació.

El grup opina que els joves tindrien que donar les gràcies per les oportunitats i les avantatges que tenim, comprendre als que no tenen el mateix que nosaltres, sent humils amb ells. També fixar-nos en els petits detalls sent respectuosos amb els altres. Tractant a tot al món per igual i utilitzant correctament la nostra llibertat.

El grup opina que els joves tindrien que tenir agraïment per la gent que ens recolza i que ens donen la mà quan ho necessitem. La companyia ens ajuda a no estar sols perquè sempre tenim que confiar amb un amic de veritat per explicar-li els problemes ja que la soledat no val res.

El grup pensa que els joves tindrien que tenir respecte per la gent. Agrair a les persones que ens ajuden dia a dia i demostrar-li amb detalls encara que no tinguin importància. La companyia de la gent et fa més feliç i no la soledat.

El grup opina que un jove tindria que tenir agraïment pel que està rebent i sense esperar res a canvi, tindria que tenir companyia sempre i mai sentir-se sol, que pensés que la llibertat és per a tots i per igual, i que els detalls per petits que siguin tindrien que alegrar a tothom.

En qualsevol moment ens podem parlar i saber que és Déu en les nostres vides, que significa i el que representa, ser un exemple per a la resta de joves que no saben sobre Déu. Ens agradaria saber quin camí és el millor i quin és el que ens correspon. Un jove té que adonar-se’n dels errors que comet perquè Jesús ens ensenya a perdonar.

Joves de catequesi de confirmació de la Parròquia de Sant Pau de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada