Translate

5/10/10

TROBADA D'INICI DE CURS 10-11

La trobada va començar a les 10h, del dissabte 2 d'octubre, al centre parroquial. La primera activitat del dia estava relacionada amb el Camí de Santiago, que els joves de la parròquia vàrem fer entre l'1 i el 8 d'agost.

Abans de començar havíem d'escollir quina roba faríem servir per a caminar.



Durant les aturades del camí coneixies altres persones i conversàvem amb elles.



Per últim havíem d'aconseguir l'aigua que ens permetria recuperar-nos d'una llarga jornada pels camins de Galícia.



Després d’aquest inici, i ja ficats plenament en la trobada, començàrem a pensar en certes situacions de la vida diària i de les nostres reaccions enfront d’elles. Som gent que fugim, som simples espectadors d’allò que ens passa pel voltant, o ens comprometem?

Tot seguit, vam veure la pel·lícula “La ciudad de la alegría”. Cadascú tenia la tasca d'anotar les dues frases de la pel·lícula que més li agradessin.

En finalitzar la pel·lícula, entre tots varem decidir quina era la frase que ens agradava més de totes les que havíem recollit.



La frase fou la següent: La confiança es troba en el cor, i és l’ única cosa que no es pot comprar amb diners. Considerem que el fet de confiar en altres persones, és difícil, però bàsic i que quan aquesta confiança es trenca, és encara més difícil que torni al nivell que tenia en un principi. Per això és tan valuosa, necessària i només es pot aconseguir amb temps i dedicació.

Després de dinar, per grups vam compartir situacions que ens recordava una cançó feta pel mateix grup de joves de la parròquia, després ens la vam aprendre per cantar-la tots junts.



Es va presentar el projecte que seguiríem aquest any com a joves en la parròquia: Gra de Sorra i vam acabar la trobada a la missa del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada