Translate

21/3/13

Militants - Reunió amb els serveis de la parròquia


El dia 16 de febrer, el grup de joves de militants de la Sala Roma ens hem reunit avui per a posar en comú els resultats de la recerca i les entrevistes als caps dels múltiples serveis que ofereix la parròquia, reflexionant-hi i aportant futures propostes.

Grup de Joves - Sala Roma

1 comentari:

  1. Que bé!
    Us felicito per com ho heu treballat, us heu procurat informació de la Comunitat parroquial per assumir-la, reflexionar-la i presentar-la als joves, en el seu procés, encara inicial, com a “Grup de joves”: «Grup parroquial de Vida Cristiana».


    Hi he pensat, i al valorar-vos-ho molt, he recordat què va dir Joseph Cardijn, l’any 1949, us ho escric per si us pot ajudar:
    “Com formar els joves obrers (els joves de la Parròquia de Sant Pau, hauríem de dir nosaltres)?
    Se’ls forma, per damunt de tot fent-los actuar, donant-los petites responsabilitats. S’han de buscar ocasions sempre noves per posar els militants en acció, fer-los prendre iniciatives i compromisos, fer-los parlar, llegir, escriure, posar-los en contacte amb altres militants i amb altres grups, fer-los buscar informacions. Contínuament s’han de multiplicar les ocasions perquè els militants es posin en acció. Que entre grups veïns hi hagi intercanvi de i formadors i/o entre ells, que es convoquin trobades, accions i enquestes per fer créixer els interessos comuns i animar-se mútuament. Tots aquests mitjans han de matar l’egoisme, l’individualisme, el materialisme, l’hedonisme, la grolleria, la mala educació i la incultura dels joves “

    (El jove treballador i la jove treballadora davant la vida, en la Setmana d’estudi de dirigents federals de la JOC/F;
    Brussel.les 1949, pàgs.41-42)

    ResponElimina