Translate

8/12/12

Pessebre 2012

Aquesta tarda els Grups de Joves de la Parròquia hem fet el Pessebre a l'interior de l'Església.


1 comentari:

  1. “EL PESSEBRE: ICONA DE LA RECERCA HUMANA”

    Mirant i valorant molt el Pessebre de la Parròquia, us recomano llegir el Quadern núm.2 que l’any 1998 va editar l’Institut Superior de Ciències Religioses, de la Diòcesi de Lleida (IREL), és una aportació molt acurada de la Sra. M.Carme Agustí i Barri: “El Pessebre: Icona de la recerca humana /Una resposta a la crisi religiosa actual”.

    Jo, del que hi llegia fa uns dies, subratllo:

    «Nadal és la llum germinal del nou món. L’únic que els cristians podem oferir és la persona de Jesús com a model de persona humana i divina. Estudiar com ell actua, el que diu, com és relaciona amb si mateix, amb els altres, amb Déu, és el gran repte per a tots... /... El creient en Jesús de Natzaret ha de cercar el seu tarannà en els protagonistes d’aquest primer Nadal (tant ben expressat en el Pessebre de la Parròquia) i pouar en la seva simbologia. La manera d’atansar-s’hi haurà de ser des del silenci contemplatiu. Intentem nosaltres escoltar què ens diuen els símbols»

    (AGUSTI I BARRI, M.Carme;
    “EL PESSEBRE: ICONA DE LA RECERCA HUMANA /Una resposta a la crisi religiosa Actual,
    pàg.16; .QUADERNS IREL, núm.2; Lleida, 1998)

    Dediqueu un temps el Quadern que us recomano i que us puc proporcionar, val la pena i us ajudarà molt en la comprensió del Pessebre que heu fet amb ganes i criteri.

    ResponElimina