Translate

28/11/12

Iniciació - La creativitat

El dia 23 de novembre, el grup de joves de segon d'iniciació vam continuar treballant la creativitat, concepte que s’havia iniciat la setmana anterior. Vam fer una reflexió sobre aspectes d'aquesta tot analitzant els personatges de 5 pel·lícules visualitzades el dia 16 de novembre de la col·lecció “Valores de cine”: Teresa, ballarina de la pel·lícula “Candilejas”(1952); Totó, nen cineasta de “Cinema Paradiso” (1988); Amadeus Mozart i Salieri, músics en “Amadeus” (1984); Pollock, pintor del film “Pollock: la vida de un creador” (2000) i Martha la cuinera protagonista de “Deliciosa Martha” (2000). A més vam classificar un conjunt d'imatges segons es consideressin representatives de la creativitat o no, per tal d'incloure-les en el mural resum. 

A la següent sessió cadascú aportarà una frase creativa al grup i un personatge de la societat considerat possessor d'aquesta qualitat, tot tancant el tema de la creativitat, tractat en tres sessions. 

La reflexió que va aportar el membre del grup pertinent fou un fragment d'evangeli que diu així: 

En aquell temps, Jesús cridà els dotze i començà d'enviar los de dos en dos. Els donà poder sobre els esperits malignes i els recomanà que, fora del bastó, no prenguessin res per al camí: ni pa, ni sarró, ni diners, ni un altre vestit, i només les sandàlies per calçat. I els deia: «A la primera casa on us allotgeu, quedeu-vos-hi fins que marxeu d’aquell lloc. Si en un lloc no us volen rebre ni escoltar, a l’hora de sortir-ne, espolseu-vos la terra de sota els peus, com una acusació contra ells.» Els dotze se'n van anar i predicaven a la gent que es convertissin. Treien molts dimonis i ungien amb oli molts malalts, que es posaven bons. (Mc 6,7-13)

2n d'Iniciació als Grups de Joves




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada