Translate

1/11/12

Sessió amb catequesis de confirmació

Divendres vàrem fer una activitat sobre la temàtica del Llença-t'hi nº 4, saber de l'existència d'una caixa que cadascú té i utilitzar-la per ajudar als altres. L'activitat consistia en que una parella de nens posseïa un sobre amb dues paraules i havien de preguntar qui tenia aquelles paraules que completessin les seves, per exemple, en un sobre podríem trobar-hi: PA i MALALT, llavors, havien d'anar preguntant als seus companys quines paraules tenien fins trobar aquelles que es complementessin amb la seva, en aquest cas, FAMOLENC i MEDICINES, respectivament. Quan cada "paraula" tenia la seva parella, es donava la volta al paper i posant en comú les parelles de paraules ordenadament (ajuntant totes les paraules) fèiem una frase. 

La frase que vam escriure va ser: 

"Si realment vols trobar la teva caixa només has de voler buscar-la."

Aquest és el vídeo que es va veure en la sessió.

Grups de Joves d'Iniciació.


1 comentari:

  1. Els grups de joves sou una referència (acompanyeu i, pel vostre testimoni, motiveu) en l’etapa d’iniciació cristiana (Grups que preparen la Confirmació, en el cas d’aquest treball que comenteu). Constantment, a la catequesi, es fa referència a que cal estar atents i cuidar l’experiència del seguiment a Jesucrist (Lc 24,13-35).

    Aquest treball que heu fet els Grups de joves pensant amb els de Catequesi de confirmació és molt positiu, un servei que cal valorar i agrair i “Llença-t’hi” una proposta que val la pena conéixer.

    ResponElimina