Translate

30/10/12

Últim dissabte de mes



Com en el curs anterior, cada últim dissabte de mes, els Grups de Joves assistim a la Missa de les 19:30h a la Parròquia de Sant Pau per a compartir la celebració de l’eucaristia. 

Per aquesta Missa confeccionem un llibret per seguir-la i participar activament amb els cants. El podeu descarregar en el següent enllaç:


En aquesta celebració es va fer entrega d'un exemplar del Youcat (el catecisme de l’Església per a joves) a cada jove dels Grups de Joves per a què l’utilitzin en el seu procés de formació.
Grups de Joves



1 comentari:

  1. El YOUCAT ha de ser una de les referències en el procés que seguim. En referència a l'Eucaristia us proposo llegir poc a poc del núm. 208 al núm, 223.

    Penseu-hi i feu-ne objecte de la vostra reflexió personal i de grup; a més de compartir-ho, i si voleu, en parlem.

    Us suggereixo que anoteu al "Quadern de vida" les qüestions que subratlleu a partir de la lectura i que ho comuniqueu als responsables. Els objectius de les Jornades de formació (que aniria bé preveure al calendari), els de les Colònies de l'estiu o convocatòries per a tota la Parròquia han de respondre al que viviu i us plantegeu, per ajudar a viure-ho a fons, fidels a Jesucrist.

    Bon treball.

    Mn. Joan Anton Cedó.

    ResponElimina