Translate

21/10/12

AL GRUP D’INICIACIÓ

Al GRUP D’INICIACIÓ, poc a poc, anirem descobrint el nostre paper en la vida. Acompanyats dels iniciadors/iniciadores, amb mètode (organitzats) descobrirem que els plantejaments, situacions o il.lusions són semblants als dels companys i companyes nostres. Vivim en el mateix món, respirem el mateix aire i els condicionants socials són els mateixos i els que sentim i experimentem en el nostre interior és també semblant.

Però, volem educar-nos, cal que en un moment de cada reunió ens obrim al que ens diu Jesús, al seu projecte de vida, i Ell ens ajudarà a anar molt més enllà. 

I com que nos es tracta només de parlar, els compromisos grans. o petits amb els que acabarem les trobades i reunions, ens possibilitaran moltes coses, i donaran sentit a tot el que fem i som.

Al GRUP D’INICIACIÓ, viureu doncs un procés en el que haureu d'assimilar la proximitat a l’Evangeli (conèixer-lo, estimar-lo, fer-lo vostre, etc.), viure’l i compartir-lo en l’Església (No descuideu l’Eucaristia, celebreu el Diumenge donant-li el sentit cristià al dia), el compromís amb els més pobres,... Cuidar-ho, és la millor manera de cuidar-vos a vosaltres mateixos. ¡Us ho asseguro!.

Bon treball.

Mn. Joan Anton Cedó
Rector de la Parròquia de Sant Pau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada