Translate

3/10/12

Trobada de joves d’inici de curs.


L’Argentera – 29 i 30 de setembre de 2012.

Tots els joves que havíem participat en els Grups de Joves de la Parròquia de Sant Pau durant el curs 11-12 estàvem convocats a una trobada per a preparar el nou curs. Hi vam assistir 15 joves acompanyats per Mn. Albert Fortuny i Mn. Joan Anton Cedó.

El dissabte va començar amb pluja, queia un bon xàfec quan ens vam reunir a la Parròquia a les 10h. Un cop hi érem tots, vam pujar a l’autocar intentant no mullar-nos. En arribar a l’Argentera encara plovia, de fet no va parar de ploure en tot el dia. No va ser difícil trobar l’Abadia, és una casa antiga però molt bonica i arreglada.

En arribar a la casa, vam instal·lar-nos a les habitacions i vam fer-ne una petita visita per conèixer-la. Després vam reunir-nos tots juntament amb el rector de la parròquia, Joan Anton Cedó. Vam parlar de l'article de la revista Signo que tractava sobre el nostre grup de vida cristiana a la parròquia: explicava què són els grups de vida cristiana, el nostre funcionament, les nostres activitats i aportacions a la parròquia. Acte seguit, vam continuar tractant les quatres notes de l’Acció Catòlica: una invitació de propostes que fa l’Esglèsia; i finalment vam treballar una frase del Beat Newman: “La fe no és alguna cosa, la fe és Algú. La fe no és qualsevol algú, la fe és Jesucrist”.

Acte seguit vam pujar tots a les golfes, on hi ha una petita capella: allí hi vam celebrar l’eucaristia.

Després de dinar vam veure una pel·lícula: Invictus. Una  pel·lícula que parla sobre Nelson Mandela i la seva idea d'acabar amb els conflictes entre blancs i negres a Sud-Àfrica causats per l’Apartheid.  Mandela inspira els altres per a que siguin millor del que es pensen que són.
Més tard vam començar la 1ª Assemblea de grups de vida cristiana, vam discutir i votar el calendari del curs i tots els temes que afectarien al nostre grup durant aquest curs 2012-2013. Es van crear comissions i els joves decidien en quina volien participar.

L’endemà, un cop esmorzats i aprofitant el bon temps que feia vam fer una petita gimcana pel poble. En acabar vam començar a treballar per comissions. Cada comissió va començar a traçar objectius i a coordinar-se amb les altres.

Després de dinar era hora de recollir i endreçar la casa abans de tornar cap a Tarragona. Vam arribar a la Parròquia a les 18h del diumenge.

Estem molt contents de la feina que hem fet i el temps que hem compartir durant aquests dos dies.

Grups de Joves de la Parròquia de Sant Pau.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada