Translate

23/10/12

Militants - El realment necessari

Aquest passat dissabte dia 13 d’octubre, el grup de joves de la parròquia de Sant Pau ens vam reunir a la sala anomenada Roma per tal de fer l’estudi de l’evangeli. Primerament es va llegir  l’evangeli. Tot seguit vam cantar la cançó de Queda't amb Nosaltres per introduir-nos en ambient de pregària. Seguidament ens vam dividir i cada grup es va establir a la seva sala. Allí cadascun dels grups va tractar el tema de la lectura.

El grup d'Atenes vam estar discutint primer sobre l'evangeli, assegurant-nos que ho havíem entès tot; vam demanar consell al consiliari en alguns dubtes que teníem. Després vam parlar sobre les necessitats de la vida en el nostre dia  a dia, distingint entre el realment necessari i el que no ho era tant. Vam estar pensant i proposant solucions per a ajudar a aquells que no tenen els recursos essencials per a la vida. 

Finalment tots ens vam tornar a reunir a la sala Roma on cada grup va donar la seva conclusió sobre el que havien entès, el que els havia transmès la lectura i per últim, les diferents coses que podien fer al respecte.

Grup de Joves - Sala Atenes



1 comentari:

  1. L’Evangeli del Diumenge (14 d'octubre) és Mc 10, 17-30, certament recorda l’important que és el testimoni.

    Al llegir “cada grup va donar la seva conclusió sobre el que havien entès, el que els havia transmès la lectura i per últim, les diferents coses que podien fer al respecte” suggereixo tres punts que em sembla anirà bé afegir-ho al que ja teniu en compte, perquè ja es va dir a la reunió:

    a)És positiu acompanyar a cada jove cridat/cridada a col·laborar en la pastoral que es du a terme a la Parròquia, a l’Arquebisbat, sempre tenint en compte allò que és propi dels joves/o adults cristians: la seva presència en el món (família, treball, universitat, institut/col·legi, lleure, etc.). Valoro molt que aquest punt el teniu molt en compte.

    b)A la parròquia hi heu de trobar: 1) una autèntica i rica espiritualitat, 2) la formació cristiana que necessiteu per viure la vida de fe, d'esperança i d'amor en l'Església i en el món.

    c)Cal que s’encoratgi als joves –a cada jove en particular i als Grups en el seu conjunt-, perquè assumiu amb generositat i il·lusió donar testimoni de la fe.

    Mn. Joan Anton Cedó

    ResponElimina