Translate

16/11/12

Militants - Més a fons en el proper Llença-t'hi

L’elecció del tema del proper llença-t’hi ja està feta! Hem començat a dissenyar el cas central a partir del qual es farà la reflexió i el què en diu l’evangeli. 


La veritat és que estem molt il·lusionats en aquest proper número ja que pensem que és un tema molt actual i en molts casos, un problema. Estem mirant la millor manera de plasmar un fet que cada vegada està més estès en la societat: infants, adolescents, joves i, com podem comprovar a diari, en adults. 


Tots els punts que volem tractar en aquest número no els podem desvetllar, per tal de deixar aquesta emoció i sorpresa fins al final al moment de la publicació. Per tant, simplement per acabar, dir-vos que anem a tota màquina i per tal que estigui llest l’1 de Desembre.

Grup de Joves - Sala Roma

1 comentari:

  1. L’enhorabona per l’ANUNCI de la PROPOSTA “Llença-t’hi. L’esperem i cal animar a que es treballi i s’hi treballi.


    És una PROPOSTA per als Grups de vida Cristiana (joves) de la Parròquia de Sant Pau (i qui el vulgui aprofitar) perquè ajuda a créixer globalment com a persones, mitjançant la dinàmica:

    “Parla que jo t’ecolto”: Descoberta (Veure)
    “No tinguis por/ el mirall”: Reflexió (Jutjar)
    “Testimoni”: Acció-Celebració (Actuar)

    S’acompanya el que descobriu en vosaltres i en les situacions que viviu amb la reflexió (la referència a Jesucrist i la pregària), és el que permet tornar a la realitat (cadascú en particular i els Grups “en comunitat [Acció Catòlica]”) amb criteri i amb conviccions fonamentades.

    L’enhorabona per aquest “Llença-t’hi” que s’anuncia. A la parròquia l’esperem.

    ResponElimina