Translate

9/11/12

Militants - Les nostres accions


L’últim dia al grup de joves vam realitzar l'estudi de l'evangeli. Comentant-lo ens va sorgir una pregunta , la gent que segueix al peu de la lletra el dit de “no facis als altres el que no vols que et facin a tu ” ho fan amb bona voluntat o per interès propi? Les bones accions són aquelles que es fan amb el cor, no les que esperen quelcom a  canvi. No per molt anar a missa serem més bons cristians, sinò que seran les nostres accions les que ens defineixin.
La vida d'una persona no es mesura pel nombre d'anys que ha viscut, sinò que se'l coneix per qui és i què fa.
En conclusió, les nostres accions no han de ser moneda de canvi amb les altres persones, sinò més aviat el testimoni d’un anunci, regals de Déu: L’Evangeli”.

Grup de Joves - Sala Atenes

1 comentari:

  1. Bona nit.
    He llegit, he reflexionat i he pregat a partir de l'escrit anterior. He recordat el que vaig llegir aquest estiu al "MENSAJE DEL SANTO PADRE BENEDICTO XVI AL FORO INTERNACIONAL DE ACCIÓN CATÓLICA" (10 d'agost de 2012). El Sant Pare, l'acaba amb aquestes consideracions que poden ajudar a pensar des de les paraules llegides abans i a ampliar el que suggereixen:

    "Les vostres associacions d'Acció Catòlica es glorien d'una llarga i fecunda història, escrita per testimonis valents de Crist i de l'Evangeli, alguns dels quals han estat reconeguts per l'Església com beats i sants.
    Seguint el seu exemple, esteu cridats avui a renovar el compromís de caminar pel camí de la santedat, mantenint una intensa vida d'oració,
    afavorint i respectant itineraris personals de fe i valorant les riqueses de cada un, amb l'acompanyament de preveres consiliaris i de responsables capaços d'educar en la corresponsabilitat eclesial i social.
    Que la vostra vida sigui «transparent», guiada per l'Evangeli i il.luminada per la trobada amb Crist, estimat i seguit sense por.
    Assumiu i compartiu els programes pastorals de les diòcesis i de les parròquies, afavorint ocasions de trobada i de sincera col.laboració amb els altres components de la comunitat eclesial, creant relacions d'estima i de comunió amb els preveres, afavorint una comunitat viva, ministerial i missionera.
    Conreeu relacions personals autèntiques amb tots, començant per la família, i oferiu la vostra disponibilitat a la participació, en tots els nivells de la vida social, cultural i política, buscant sempre el bé comú".



    ResponElimina